Zoekopdracht

Wij voeren graag gratis en vrijblijvend een zoekopdracht voor uw uit.

Zo weet u de volgende dingen zeker:

  • U krijgt de auto die u graag wilt;
  • U betaalt nooit teveel;
  • U koopt bij een betrouwbaar adres;

Dit gaat heel gemakkelijk:

  • Vertel ons uw wensen;
  • Wij zoeken de geschikte auto;
  • Wij inspecteren de auto allereerst grondig;
  • U bekijkt en berijdt de auto;
  • U beslist of u de auto kopen wilt of niet;

Neem vrijblijvend contact met ons op, en informeer naar de mogelijkheden!

Castrol producten

Kies voor Castrol Service Plus!

Castrol Service Plus is het kwaliteitslabel van Castrol voor universele garages. Castrol is het meest vooraanstaande merk van smeermiddelen, werkt samen met de grootste autofabrikanten en heeft al méér dan 115 jaar ervaring in de auto-industrie. In samenwerking met hun distributeurs, kennen zij het kwaliteitslabel toe aan universele garages die garant staan voor de beste kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Een Castrol Service Plus garage gebruikt bovendien de juiste Castrol motorolie voor uw wagen. Deze is van vitaal belang is voor de beste prestaties van uw motor. Samen met een goed uitgevoerd onderhoud op regelmatige tijdstippen, bent u er altijd zeker van dat uw wagen in topconditie blijft en vermijdt u onnodige herstellingskosten.

Kwalitatief hoogstaande smeermiddelen met officiële fabrieksgoedkeuringen van de meest vooraanstaande autofabrikanten, voorkomt voortijdige slijtage en of inwendige motorvervuiling, laat motoren efficienter en zuiniger draaien.

Technische ondersteuning werkplaats garandeerd juiste product gebruikt in motor en aandrijving.

Bij gebruik juiste smeermiddel loopt motor zuiniger, betrouwbaarder en kunnen storingen voorkomen danwel opgelost worden

Aanvoer nieuwe, afvoer en verwerking oude olie geschiedt volgens een zo minimaal mogelijke milieubelastend proces, waarbij risico op schade aan het milieu geminimaliseerd is.

RDW - Rijksdienst wegverkeer

De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: RDW, partner in mobiliteit.

Klik hier om naar de RDW site te gaan

Klik hier om kentekengegevens op te vragen

NAP - Nationale Auto Pas

Duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion. Met het tellerrapport van de RDW.

Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller. Sinds 1 januari 2014 is het terugdraaien van tellers wettelijk verboden. De Stichting Nationale Auto Pas (NAP) heeft haar historische database overgedragen aan de RDW. De Stichting NAP en de RDW werken sinds enkele jaren samen en bestrijden en voorkomen tellerfraude. De RDW geeft met het tellerrapport duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt.

Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 zijn er tellerstanden verzameld van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.

Klik hier om naar de Autopas website te gaan

Klik hier om uw tellerstand te controleren

BOVAG

Openingstijden

Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00 
Woensdag   8:00 - 18:00
Donderdag   8:00 - 18:00
Vrijdag   8:00 - 18:00
Zaterdag  9:00 - 12:00 
Zaterdag  na 12:00 op afspraak
Zondag  Gesloten

Autobedrijf Edelman

It Roer 2

9035 VR  Dronryp

tel. 0517-233142

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar te vinden